image

Program warsztatów:

1. Poznaj podstawy:

  • Nigiri: Dowiesz się, czym jest nigiri i jak je przygotować. Nauczysz się kroić saku z łososia i tuńczyka, aby stworzyć idealne nigiri.
  • Sashimi: Odkryjesz, czym jest sashimi i poznasz techniki krojenia daikona i shiso. Nauczysz się kroić sashimi z łososia i tuńczyka jak prawdziwy mistrz!

2. Rólki sushi:

  • Hosomaki: Opanujesz sztukę tworzenia hosomaki z awokado i łososia.
  • Uramaki: Nauczysz się przygotowywać uramaki z łososiem, serem, awokado i sezamem, a także z tuńczykiem, ogórkiem, porem i srirachą.
  • California style maki: Odkryjesz tajemnice California style maki z krewetką w tempurze z zielonej herbaty, oshinko, ogórkiem, pikantnym majonezem i owiniętą opalanym łososiem.
  • Futomaki: Nauczysz się przygotowywać futomaki z łososiem, serem, sałatą avocado i ogórkiem.

Prowadzący:

Warsztaty poprowadzi doświadczony Sushi Master Sebastian Lulis, który podzieli się swoją wiedzą i pasją do sushi.

Zapisz się już dziś i odkryj tajniki japońskiej sztuki kulinarnej!

Dodatkowe informacje:

  • Liczba miejsc ograniczona.
  • Rezerwacja wymagana.
  • Możliwość zorganizowania warsztatów indywidualnych.

Oceń to miejsce i napisz recenzję!

Twoja ocena

angry
crying
sleeping
smily
cool
Przegląd

Zalecamy by Twoja recenzja miała conajmniej 140 znaków

image

Dodatkowe informacje

  • Miejscowość:Radom
  • Prowadzący:Sebastian Lulis
    image